Go Back Up

back to blog

Marit's reis met Fagen: TV-Sterren

Een Nieuwe Hoop voor Marit's Blaasontstekingen

29 - 01 - 2018
Terug in Nederland
 
Nog geen paar dagen terug in Nederland, en we worden door van alles benaderd om onze verhaal te vertellen. 
 
De cirkel rond
 
We waren nog maar paar dagen terug en ik werd alweer gebeld door AVRO TROS programma Dokters van Morgen.  Zij willen ons succes verhaal graag vastleggen en uitzenden. Hoe meer bekendheid over de succes verhalen van behandeling met bacteriofagen hoe beter!
 
Via hun zijn we op het idee gekomen om aan Fagen te beginnen en uiteindelijk alles waar te maken, dus daar werken wij graag aan mee. Dit deden we ook weer om andere mensen te kunnen helpen hiermee door er bekendheid aan te geven!
 
 
SBS6 en nog veel meer
 
Na onze succesverhaal op tv was het raak, en het bleef maar doorgaan. we werden gebeld door SBS6 voor het programma Hart van Nederland. Ook RTV-oost en Tubantia schreven stukken over Marit en het hele verhaal over Fagen. 
 
Zij zullen ook onze succesverhaal komen filmen en dit wordt samen met een aantal mensen (waarvan 1 tweede kamerlid van de SP). Die willen zich hard maken om fagen naar Nederland te krijgen uitgezonden. ''De oogjes van de minister van volksgezondheid moeten open gaan''
 
Dus uiteraard werken wij ook hier weer aan mee. We zullen het met z'n allen voor elkaar gaan krijgen dat een fagenbehandeling ook in Nederland erkend en mogelijk wordt en vergoed gaat worden door de zorgverzekering!
 
 
 
 

Benieuwd naar Bacteriofagen?

Lydia Roelofs