Go Back Up
Group 152

Ervaringen

Lees de ervaringen van eerdere gebruikers van fagen en de begeleiding erin.

De ervaringen van patiënten die reeds een fagenbehandeling hebben afgerond.

Ervaringen met bacteriofagen. Tientallen patiënten zijn door LBFagen geholpen met een bacteriofagen behandeling. De onderstaande ervaringen zijn van patiënten waarbij ik als tussenpersoon fungeerde – Bacteriofagen therapie
Group 108-1

Voordelen van samenwerking

Er is genoeg om overna te denken tijdens een traject zoals deze. Je volledig kunnen richten op de behandeling is het belangrijkste en daar help ik je graag bij. Daarnaast kun je het volgende verwachten:

  • Uit eigen ervaring:
    Uit eigen ervaring met bacteriofagen kan ik je uitstekend begeleiden, van het begin van een fagentherapie tot en met de nazorg. 

  • Makkelijk bereikbaar: 
    Om de betrokkenheid te blijven waarborgen ben ik 5 dagen per week bereikbaar. Maak vrijblijvend een telefonische afspraak via het contactformulier of stuur een mail.

  • Alles naar jouw wens:
    Jij bent de baas. Ik bied een exclusieve service door alles naar wens te organiseren. Zo kom ik bijvoorbeeld bij je thuis, als dat gewenst is én kan ik bij een thuisbehandeling ervoor zorgen dat je de fagen thuis bezorgd krijgt. Ik sta voor je klaar. > Op iedere pagina waar deze tekst staat.
Group 80

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Ik sta voor je klaar. Neemt contact op om te ontdekken hoe ik je kan ondersteunen.