Go Back Up

Een oplossing tegen terugkerende bacteriële infecties

Voor informatie, advies en bemiddeling
Group 107

Ons verhaal

Ervaringsdeskundige

Marit kampte sinds haar derde jaar met terugkerende blaas- en nierbekkenontstekingen, waardoor ze jarenlang frequent het ziekenhuis bezocht en lange tijd wekelijks blaasspoelingen onderging. Ondanks de inzet van antibiotica, die nauwelijks effect hadden, ontwikkelden de ontstekingen zich sneller. In november 2017 werd Marit uitbehandeld verklaard. Gedoemd tot een leven van continue antibioticagebruik. Tot de ontdekking van bacteriofagen een nieuw perspectief bood.


Mijn dochter is nu pijnvrij en bacterievrij, en dat motiveert mij om mij sterk te maken voor bacteriofagentherapie. Geïnspireerd door Marits ervaring, wil ik anderen die baat kunnen hebben bij deze behandeling, van begin tot eind ondersteunen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem vrijblijvend contact met mij op

Group 230

Ontdek of bacteriofagen de oplossing voor jouw probleem is

Mijn dochter is nu pijnvrij en bacterievrij, en dat motiveert mij om mij sterk te maken voor bacteriofagentherapie. Geïnspireerd door Marits ervaring, wil ik anderen die baat kunnen hebben bij deze behandeling, van begin tot eind ondersteunen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem vrijblijvend contact met mij op

Zijn bacteriofagen geschikt voor mij? 

Ik sta helemaal voor je klaar om samen dit avontuur aan te gaan. Het is best een grote stap en het is fijn als je daarbij een beetje hulp krijgt. Laten we samen kijken of bacteriofagen jou kunnen helpen.

Vice' documentaire over bacteriofagen

Group 226

Begeleiding

Ik loop met je mee voor, tijdens en na de behandeling

Toen we meer te weten kwamen over bacteriofagen, hadden we veel vragen. Omdat de onzekerheid die het brengt veel invloed kan hebben, wil ik anderen helpen om alles rondom deze behandeling zo makkelijk en fijn mogelijk te maken. De vele zorgen in zo’n periode zijn echt niet fijn.

Ervaringen

Lees de ervaringen van anderen

"Lydia is een vrouw die met heel veel zorg en liefde ervoor wil zorgen dat een ieder de optimale zorg kan krijgen die nodig is. En zij zet zich daar voor 100% in."

jerinde_odink_bacteriofagen_faagtherapie

Jerinde Odink

"Lydia heeft ons zeer goed begeleidt voor dat ik met mijn 12 jarige dochter Zaïra naar Georgië voor fagen behandeling ging. we wisten precies wat ons te wachten stond."                           

diane_lugtenberg_lbfagen_zaira

Diane

"Ik hoop andere ouders of mensen die in een zelfde situatie zitten te kunnen overtuigen om deze behandeling te starten hadden wij hier eerder van gehoord had dat een hoop blijvende schade aan de nier van onze dochter waarschijnlijk bespaard gebleven."

anke_wigman_rensen_bacteriofagen_ervaring

Anke Wigman-Rensen

Group 108-1

Richt je volledig op je behandeling

Er is genoeg om overna te denken tijdens een traject zoals deze. Je volledig kunnen richten op de behandeling is het belangrijkste en daar help ik je graag bij. Daarnaast kun je het volgende verwachten:

  • Uit eigen ervaring:
    Uit eigen ervaring met bacteriofagen kan ik je uitstekend begeleiden, van het begin van een fagentherapie tot en met de nazorg. 

  • Makkelijk bereikbaar: 
    Om de betrokkenheid te blijven waarborgen ben ik 5 dagen per week bereikbaar. Maak vrijblijvend een telefonische afspraak via het contactformulier of stuur een mail.

  • Alles naar jouw wens:
    Jij bent de baas. Ik bied een exclusieve service door alles naar wens te organiseren. Zo kom ik bijvoorbeeld bij je thuis, als dat gewenst is én kan ik bij een thuisbehandeling ervoor zorgen dat je de fagen thuis bezorgd krijgt. Ik sta voor je klaar.

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Ik sta voor je klaar. Neemt contact op om te ontdekken hoe ik je kan ondersteunen.