Go Back Up
Group 157-1

Over LB Fagen

Eliavia Kliniek

Lees meer over de Eliavia kliniek in Georgië

Welkom bij de Eliava Kliniek in Georgië
De kliniek is een van de weinige klinieken in de wereld die zich bezighouden met bacteriofagen en het medische gebruik hier van. Het maakt deel uit van het Eliava Instituut van Bacteriofagen, Microbiologie en Virologie. Een onderzoeksfaciliteit met brede ervaring in bacteriofaagwetenschap en toepassingen. Dit doen zij al sinds 1923.

Het Eliava Phage Therapy Center heeft specialisten op het gebied van Kindergeneeskunde, Interne Geneeskunde, Urologie, Gynaecologie en biedt poliklinische chirurgische onderzoeken aan waarvan de behandelingstrategie het gebruik van de bacteriofaag als bouwsteen fungeert.

Bezocht door mensen van over de hele wereld
Patiënten bezoeken het Eliava Phage Therapy Center van over de hele wereld om antibiotica-resistente infecties te bestrijden met de unieke bacteriofagen van de Eliava Kliniek

De faagvoorbereidingen voor therapeutisch en profylactisch gebruik worden gemaakt met een selectie van bacteriofagen met een breed spectrum aan activiteiten tegen de specifieke ziekteverwekkende bacteriën.
Dit wordt bepaald door het uitvoeren van een bacteriologische analyse van het monster ofwel e-swab.

Gebruik van Bacteriofagen
De therapie van de bacteriofaag is het gebruik van ,,goede” virussen (bacteriële virussen) om antibiotische bestand of chronische bacteriele besmettingen te behandelen.

Het bacteriële virus werkt direct en uitsluitend op de doelbacteriën om het te vernietigen door middel van een proces dat “lysis” wordt genoemd. 

Group 229

Thuis of bij een kliniek?

Vaak krijgen we de vraag of de behandeling thuis of in een kliniek gebeurt. Dit kan u bij thuis of bij de Eliava kliniek in Georgië. In de meeste gevallen kun je op afstand behandelt worden.

Dit betekent dat de behandeling vanuit huis plaatsgevonden wordt. Dit verschilt echter per behandeling. Voor meer informatie kunt u informeren per mail. 

Group 108-1

Richt je volledig op je behandeling

Er is genoeg om overna te denken tijdens een traject zoals deze. Je volledig kunnen richten op de behandeling is het belangrijkste en daar help ik je graag bij. Daarnaast kun je het volgende verwachten:
  • Uit eigen ervaring:

Uit eigen ervaring met bacteriofagen kan ik je uitstekend begeleiden, van het begin van een fagentherapie tot en met de nazorg. 

  • Makkelijk bereikbaar:

Om de betrokkenheid te blijven waarborgen ben ik 5 dagen per week bereikbaar. Maak vrijblijvend een telefonische afspraak via het contactformulier of stuur een mail.

  • Alles naar jouw wens:

Jij bent de baas. Ik bied een exclusieve service door alles naar wens te organiseren. Zo kom ik bijvoorbeeld bij je thuis, als dat gewenst is én kan ik bij een thuisbehandeling ervoor zorgen dat je de fagen thuis bezorgd krijgt. Ik sta voor je klaar.

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Ik sta voor je klaar. Neemt contact op om te ontdekken hoe ik je kan ondersteunen.