LB Fagen

Toepassingen van bacteriofagen:

Een overzicht van toepassingen:

Op deze pagina zie je verschillende illustraties van het menselijk lichaam waar een bacteriële ontsteking zich zou kunnen ontwikkelen. De toepassingen en mogelijkheden van het inzetten van bacteriofagen worden beschreven.

Wil je meer informatie over een desbetreffende ontsteking en de inzet van bacteriofagen daarvan? Klik gerust op een afbeelding.

bacteriofagen_oraal_georgie_eliava_lbfagen

Mijn eigen ervaring

Mijn dochter, Marit heeft zelf een fagenbehandeling gehad. Ik help nu anderen van A-Z, van informatie tot behandeling met bacteriofagen. Lees ons verhaal via de button.

marit_en_lydia_roelofs_voor_bacteriofagen_behandeling

Ervaring van anderen

Lees op deze pagina de ervaring met bacteriofagen van andere patiënten die ik geholpen heb van begin tot eind, en ook na de behandeling sta ik voor je klaar. 

marit_lbfagen_na_behandeling

Een behandeling voor jou!

Bent u benieuwd hoe een fagenbehandeling er uit ziet? Klik op de button om meer te lezen over een behandeling met fagen. Hoe werkt dit precies? Ik snap dat er veel vragen in je op komen.

Plan gerust een belafspraak in met mij via het onderstaande formulier of klik op de button om een meer te lezen over een bacteriofagenbehandeling.