kfcon73kt8vibg8g8dvv9oo8bwrl9m
Bacteriofagen bij infecties rondom het maagdarmstelsel

Bacteriofagen behandeling tegen langdurige bacteriële infecties

Bacteriofagen bij infecties rondom het maagdarmstelsel

Een oplossing tegen bacteriële infecties

Bacteriofagen kunnen ingezet worden bij verschillende aandoeningen rondom het maagdarmstelsel. De aanpak van de Eliava betreft voor aandoeningen rondom het maagdarmstelsel, holistisch. 

Bacteriofagen kunnen ingezet worden tegen ontstekingen aan de dikke darm,het prikkelbaar darm syndroom, bacteriële overgroei en andere gerelateerde aandoeningen rondom het maagdarmstelsel.

Zijn bacteriofagen geschikt voor mij?

  • Als antibitocia niet langer effectief blijkt te zijn, kunnen we in overleg met de kliniek onderzoeken wat de mogelijkheden zijn met bacteriofagen tegen je klachten.

  • Kamp je momenteel met klachten en ben je benieuwd of bacteriofagen wellicht een uitkomst bieden voor jouw klachten? Neem vrijblijvend contact op.

Plan een vrijblijvend consultgesprek.

Ik begrijp dat je vol vragen zit na het lezen van deze informatie. Toen wij op de hoogte kwamen van bacteriofagen, wisten wij simpelweg niet wat ons overkwam. Van een ontzettend lange periode vol onzekerheden waar zelfs mijn dochter uitbehandeld was volgens de reguliere zorg naar een bacteriofagentherapie en volledig genezen van haar blaasontstekingen.

Ben jij benieuwd of fagen een uitkomst zouden kunnen bieden bij jouw klachten? Vul het contactformulier in en kom vrijblijvend in contact met mij.