kfcon73kt8vibg8g8dvv9oo8bwrl9m
De ervaring met bacteriofagen van Anke Wigman-Rensen

De ervaring met bacteriofagen van Anke Wigman-Rensen

Anke

Wigman-Rensen

Bacteriofagen tegen blaasontstekingen

Nadat onze dochter vanaf 1,5 jaar telkens ziek te zijn geweest, onder de noemer: ”een blaasontsteking” waarop ze telkens een antibiotica kuur voorschreven, werd ze eigenlijk met het jaar zieker, zwakker en witter en had helemaal geen energie.

Telkens werd de E. coli bacterie aangetroffen maar de antibiotica kreeg deze bacterie er niet eronder helaas.

De ziekmakende bacterie werd resistent

Tot ze resistent werd voor de antibiotica en die haar alleen nog maar zieker maakte, kwamen we in een malle molen terecht in het ziekenhuis waar ze met toeval erachter kwamen dat ze een afwijking heeft aan de aan- en afvoer van haar nier naar haar blaas.

Haar urine stroomt van haar blaas terug naar de nieren en laat haar urine nu telkens de e coli bacterie bevatten dus die heeft helaas blijvende schade aangericht aan een nier doordat ze dus niet telkens blaas ontsteking had maar nierbekken ontsteking. Ze moet daarvoor op korte termijn nog aan worden geopereerd nog niet duidelijk is of ze de nier nog kunnen redden helaas

Opzoek naar een alternatief

 het ziekenhuis werd ons als snel duidelijk gemaakt dat ze aan de E. coli bacterie  weinig konden doen. Alleen een  onderhoudskuur antibiotica zou het in stilstand kunnen houden, dit resulteerde in het feit dat onze dochter waarschijnlijk op jonge leeftijd al incontinent zou worden.

Met deze informatie gingen wij naar huis.

Eenmaal thuis gingen wij op zoek naar een manier om de
E. coli bacterie aan te pakken, want dat was de grote boosdoener. De E. coli bacterie zorgde ervoor dat onze dochter telkens zieker werd.

Wij kwamen gelukkig snel achter de de werking van de Bacteriofagen en zijn ons daar op gaan inlezen en hebben contact gezocht met een tussenpersoon.

Wij hebben weer een gezonde dochter

Wij zitten nu op de laatste dag van de inmiddels 3 x 20 dagen kuur en we hebben nog nooit zo’n fitte gezond uitziende dochter gehad en ze is sinds we gestart zijn ook niet meer ziek geweest.
Ik hoop andere ouders of mensen die in een zelfde situatie zitten te kunnen overtuigen om deze behandeling te starten hadden wij hier eerder van gehoord had dat een hoop blijvende schade aan de nier van onze dochter waarschijnlijk bespaard gebleven.
LBFagen review

Lees meer ervaringen:

Lia

Behandeling tegen operatiewond

Jerinde

Behandeling vanuit huis

Diane

Behandeling in de kliniek