Go Back Up

Interne geneeskunde: Dermatologie

Wonden

Lees verder hoe een behandeling met Bacteriofagen eruit ziet. 

 

 

 

Een oplossing tegen bacteriële infecties

Bacteriofagen kunnen ingezet worden bij verschillende aandoeningen rondom het maagdarmstelsel. De aanpak van de Eliava betreft voor aandoeningen rondom het maagdarmstelsel, holistisch. 

Bacteriofagen kunnen ingezet worden tegen ontstekingen aan de dikke darm,het prikkelbaar darm syndroom, bacteriële overgroei en andere gerelateerde aandoeningen rondom het maagdarmstelsel.

 

Group 228

Zijn bacteriofagen geschikt voor mij?

  • Als antibitocia niet langer effectief blijkt te zijn, kunnen we in overleg met de kliniek onderzoeken wat de mogelijkheden zijn met bacteriofagen tegen je klachten.

  • Kamp je momenteel met klachten en ben je benieuwd of bacteriofagen wellicht een uitkomst bieden voor jouw klachten? Neem vrijblijvend contact op.

 

 
 

Plan een vrijblijvend consultgesprek.

  • Als antibitocia niet langer effectief blijkt te zijn, kunnen we op het moment  van een ontsteking een e-swab, monster opsturen naar de kliniek om te kijken of een bacteriofagenbehandeling een uitkomst kan bieden.
  • Bij een longonsteking kunnen we sputum opsturen ter onderzoek.

  • Kamp je momenteel met klachten en ben je benieuwd of bacteriofagen wellicht een uitkomst bieden voor jouw klachten? Neem gerust contact op.

 

Een bacteriofagen behandeling tegen terugkerende longontstekingen in 3 stappen.

 

Ik begrijp dat je vol vragen zit na het lezen van deze informatie. Toen wij op de hoogte kwamen van bacteriofagen, wisten wij simpelweg niet wat ons overkwam. Van een ontzettend lange periode vol onzekerheden waar zelfs mijn dochter uitbehandeld was volgens de reguliere zorg naar een bacteriofagentherapie en volledig genezen van haar blaasontstekingen.

Ben jij benieuwd of fagen een uitkomst zouden kunnen bieden bij jouw klachten? Vul het contactformulier in en kom vrijblijvend in contact met mij. 

 

 

Group 229

Donec vehicula ligula

Thuis of bij een kliniek?

Cras at metus convallis, consectetur felis a, venenatis tellus. Nulla eu est nec est pharetra pellentesque. Nulla facilisi. Aliquam sit amet risus consectetur, mattis diam vel, ullamcorper nulla. Nullam semper orci vitae aliquet pellentesque. Phasellus elementum aliquam risus, et vehicula ex pellentesque sit amet. Maecenas viverra ex vel arcu luctus commodo.

Group 108-1

Curabitur tristique

Voordelen van samenwerking

Er is genoeg om overna te denken tijdens een traject zoals deze. Je volledig kunnen richten op de behandeling is het belangrijkste en daar help ik je graag bij. Daarnaast kun je het volgende verwachten:

  • Uit eigen ervaring:
Uit eigen ervaring met bacteriofagen kan ik je uitstekend begeleiden, van het begin van een fagentherapie tot en met de nazorg. 

  • Makkelijk bereikbaar: 
Om de betrokkenheid te blijven waarborgen ben ik 5 dagen per week bereikbaar. Maak vrijblijvend een telefonische afspraak via het contactformulier of stuur een mail.

  • Alles naar jouw wens:
Jij bent de baas. Ik bied een exclusieve service door alles naar wens te organiseren. Zo kom ik bijvoorbeeld bij je thuis, als dat gewenst is én kan ik bij een thuisbehandeling ervoor zorgen dat je de fagen thuis bezorgd krijgt. Ik sta voor je klaar.

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Ik sta voor je klaar. Neemt contact op om te ontdekken hoe ik je kan ondersteunen.