kfcon73kt8vibg8g8dvv9oo8bwrl9m
Waarom Lydia

Waarom Lydia Roelofs

lydia roelofs

Ik loop met je mee voor, tijdens en na de behandeling

Mijn naam is Lydia Roelofs en ik heb inmiddels veel ervaring in het begeleiden van patiënten. 

Dit zijn patiënten uit Nederland en België met een bacteriofagen behandeling thuis of in de Eliava kliniek. De begeleiding die ik bied is voor, tijdens en na het traject. Geen vraag te gek en geeft het mij veel voldoening als ik je mag begeleiden tijdens dit deel van je leven. 

Vandaar ook mijn motto:
”Ik loop met je mee voor- tijdens en na de fagenbehandeling”.

6 punten van Lydia Roelofs

Uit ervaring

Door Lydia Roelofs haar ervaring met bacteriofagen kan ik je uitstekend begeleiden, van het begin van een fagentherapie tot en met de nazorg. Klik op de icoon om mijn ervaring te lezen.

Betrokkenheid

Ik bied de mogelijkheid om thuis bij u langs te komen om de mogelijkheden van een bacteriofagen behandeling te bespreken.

Makkelijk bereikbaar

Om de betrokkenheid te blijven waarborgen ben ik 5 dagen per week bereikbaar. Maak vrijblijvend een telefonische afspraak via het contactformulier of stuur een mail.

Exclusiviteit

Afhankelijk van de soort behandeling dient u of in de Eliava kliniek behandelt te worden, of op afstand, thuis dus. De bacteriofagen worden aan huis bezorgd.

Gemakkelijk contact met Lydia Roelofs

Ik ben via verschillende platformen bereikbaar. Klik op het icoontje voor de mogelijkheden om in contact met mij te komen.

Alles naar jouw wens

Jij bent de baas. Ik bied een exclusieve service door alles naar wens te organiseren. Zo kom ik bijvoorbeeld bij je thuis én kan ik bij een thuisbehandeling ervoor zorgen dat je de fagen thuis bezorgd krijgt. Ik sta voor je klaar.

Ervaringen van anderen

Op deze website heb ik een pagina gemaakt met daar de ervaringen van anderen. Zo kun je de ervaringen van anderen lezen. Klik op de button om de bacteriofagen behandelingen en de ervaring van anderen te lezen. 

Lydia Roelofs is partner van het Eliava Phage Therapy Center