LB Fagen

Lydia Roelofs

Ik loop met je mee voor, tijdens en na de behandeling

lydia roelofs

Mijn naam is Lydia Roelofs en ik heb inmiddels veel ervaring in het begeleiden van patiënten. 

Dit zijn patiënten uit Nederland en België met een bacteriofagen behandeling thuis of in de Eliava kliniek. De begeleiding die ik bied is voor, tijdens en na het traject. Geen vraag te gek en geeft het mij veel voldoening als ik je mag begeleiden tijdens dit deel van je leven. 

Vandaar ook mijn motto:
”Ik loop met je mee voor- tijdens en na de fagenbehandeling”.

Uit ervaring

Door mijn ervaring met bacteriofagen kan ik u uitstekend begeleiden, van het begin van een fagentherapie tot en met de nazorg. Klik op de icoon om mijn ervaring te lezen.

Betrokkenheid

Ik bied de mogelijkheid om thuis bij u langs te komen om de mogelijkheden van een bacteriofagen behandeling te bespreken.

Makkelijk bereikbaar

Om de betrokkenheid te blijven waarborgen ben ik 5 dagen per week bereikbaar. Via onder andere telefoon, mail en whatsapp. Klik op het icoontje om naar de contactpagina te gaan.

Exclusiviteit

Afhankelijk van de soort behandeling dient u of in de Eliava kliniek behandelt te worden, of op afstand, thuis dus. Ik verzorg ook de bezorging van de bacteriofagen aan huis.

Gemakkelijk contact

Ik ben via verschillende platformen bereikbaar. Klik op het icoontje voor de mogelijkheden om in contact met mij te komen.

Alles naar jouw wens

Jij bent de baas. Ik bied een exclusieve service door alles naar wens te organiseren. Zo kom ik bijvoorbeeld bij je thuis én kan ik bij een thuisbehandeling ervoor zorgen dat je de fagen thuis bezorgd krijgt. Ik sta voor je klaar.

Op deze website heb ik een pagina gemaakt met daar de ervaringen van anderen. Zo kun je de ervaringen van anderen lezen. Klik op de button om de bacteriofagen behandelingen en de ervaring van anderen te lezen. 

lbfagen