LB Fagen

Toepassing van bacteriofagen bij longinfecties / bronchiëctasieën

Bacteriofagen bij longontstekingen

Longontsteking, COPD en andere longinfecties

Veel voorkomende bacteriën bij longontstekingen

Antibiotica niet langer effectief voor jou?

  • Als antibitocia niet langer effectief blijkt te zijn, kunnen we op het moment  van een ontsteking sputum middels een e-swab, monster opsturen naar de kliniek om te kijken of een bacteriofagenbehandeling een uitkomst kan bieden.
  • Kamp je momenteel met klachten en ben je benieuwd of bacteriofagen wellicht een uitkomst bieden voor jouw klachten? Neem gerust contact op.

Mijn eigen ervaring

Mijn dochter, Marit heeft zelf een fagenbehandeling gehad. Ik help nu anderen van A-Z, van informatie tot behandeling met bacteriofagen. Lees ons verhaal via de button.

marit_en_lydia_roelofs_voor_bacteriofagen_behandeling

Ervaring van anderen

Lees op deze pagina de ervaring met bacteriofagen van andere patiënten die ik geholpen heb van begin tot eind, en ook na de behandeling sta ik voor je klaar. 

marit_lbfagen_na_behandeling

Een behandeling voor jou!

Bent u benieuwd hoe een fagenbehandeling er uit ziet? Klik op de button om meer te lezen over een behandeling met fagen. Hoe werkt dit precies? Ik snap dat er veel vragen in je op komen.

Plan gerust een belafspraak in met mij via het onderstaande formulier of klik op de button om een meer te lezen over een bacteriofagenbehandeling.