LBFagen

Bacteriofagen ervaringen

De ervaringen van patiënten die reeds een fagenbehandeling hebben afgerond.

Ervaringen met bacteriofagen. Tientallen patiënten zijn door LBFagen geholpen met een bacteriofagen behandeling. De onderstaande ervaringen zijn van patiënten waarbij ik als tussenpersoon fungeerde – Bacteriofagen therapie

Bacteriofagen ervaringen van patiënten die ik door LBFagen heb mogen begeleiden zijn hieronder beschreven.

De bacteriofagen behandeling ervaring van Diane Lugtenberg

Lydia heeft ons zeer goed begeleidt voor dat ik met mijn 12 jarige dochter Zaïra naar Georgië voor fagen behandeling ging. we wisten precies wat ons te wachten stond. Tijdens onze reis meerdere malen contact gehad en kon dag en nacht bij haar terecht.

Nu 5 weken later worden we als er iets is nog steeds super geholpen. mocht je wat zien in de fagenbehandeling, zou ik iedereen aanraden om contact met Lydia op te nemen. 5*****. je bent een topper😘😘

De bacteriofagen behandeling ervaring van Jerinde Odink

Nadat wij besloten hadden om ons verder te oriënteren op de bacteriofagen en welke mogelijkheden het zou hebben voor mij, zijn we in contact gekomen met Lydia Roelofs.

Vanuit haar eigen ervaring met haar dochter Marit, gaf ze ons uitgebreid informatie en advies hoe nu verder te gaan. Ze legde contact voor mij met Eliava Fagen therapie centrum in Georgië. Zorgde ervoor dat er een kweek meegenomen werd naar Georgië en uiteindelijk (waar ik heel erg dankbaar voor ben) heeft ze gezorgd dat ik op afstand behandelt kon worden omdat ik te ziek ben om de reis naar Georgië te maken.

Bacteriofagen behandeling vanuit huis

Toen het behandelplan duidelijk was, heeft ze er persoonlijk voor gezorgd dat ik de fagen thuis kreeg en kon starten met de fagen therapie.

Lydia is een vrouw die met heel veel zorg en liefde ervoor wil zorgen dat een ieder de optimale zorg kan krijgen die nodig is. En zij zet zich daar voor 100% in. Ik zou dan ook een ieder ander adviseren om Lydia Roeloefs (voorheen Bakhuis) in de armen te nemen, wanneer je de stap wilt nemen om je te laten behandelen met bacteriofagen.

Dankjewel, Lydia voor al je zorgen, begeleiding en steun!

Bacteriofagen behandeling ervaring van Anke Wigman Rensen

Nadat onze dochter vanaf 1,5 jaar telkens ziek te zijn geweest, onder de noemer: ”een blaasontsteking” waarop ze telkens een antibiotica kuur voorschreven, werd ze eigenlijk met het jaar zieker, zwakker en witter en had helemaal geen energie.

Telkens werd de E. coli bacterie aangetroffen maar de antibiotica kreeg deze bacterie er niet eronder helaas.
 

De ziekmakende bacterie werd resistent

Tot ze resistent werd voor de antibiotica en die haar alleen nog maar zieker maakte, kwamen we in een malle molen terecht in het ziekenhuis waar ze met toeval erachter kwamen dat ze een afwijking heeft aan de aan- en afvoer van haar nier naar haar blaas.

Haar urine stroomt van haar blaas terug naar de nieren en laat haar urine nu telkens de e coli bacterie bevatten dus die heeft helaas blijvende schade aangericht aan een nier doordat ze dus niet telkens blaas ontsteking had maar nierbekken ontsteking. Ze moet daarvoor op korte termijn nog aan worden geopereerd nog niet duidelijk is of ze de nier nog kunnen redden helaas

Opzoek naar een alternatief

 het ziekenhuis werd ons als snel duidelijk gemaakt dat ze aan de E. coli bacterie  weinig konden doen. Alleen een  onderhoudskuur antibiotica zou het in stilstand kunnen houden, dit resulteerde in het feit dat onze dochter waarschijnlijk op jonge leeftijd al incontinent zou worden.

Met deze informatie gingen wij naar huis.
Eenmaal thuis gingen wij op zoek naar een manier om de
E. coli bacterie aan te pakken, want dat was de grote boosdoener. De E. coli bacterie zorgde ervoor dat onze dochter telkens zieker werd.

Wij kwamen gelukkig snel achter de de werking van de Bacteriofagen en zijn ons daar op gaan inlezen en hebben contact gezocht met een tussenpersoon.

Wij hebben weer een gezonde dochter

Wij zitten nu op de laatste dag van de inmiddels 3 x 20 dagen kuur en we hebben nog nooit zo’n fitte gezond uitziende dochter gehad en ze is sinds we gestart zijn ook niet meer ziek geweest.
Ik hoop andere ouders of mensen die in een zelfde situatie zitten te kunnen overtuigen om deze behandeling te starten hadden wij hier eerder van gehoord had dat een hoop blijvende schade aan de nier van onze dochter waarschijnlijk bespaard gebleven.

Bacteriofagen behandeling ervaring van Lia Verstraten

In september ben ik gevallen met de fiets en liep in mijn rechteronderbeen een gecompliceerde breuk op.
De arts kon,i.v.m. zwelling , niet meteen opereren en daarom werd er een drukverband
aangebracht.
Helaas werden wat blaren aan de rand van het verband zichtbaar en na telefonisch contact met het ziekenhuis adviseerde ze mij om meteen langs te komen.
Toen het verband eraf ging werden grote,met vocht gevulde blaren , over het hele been

zichtbaar.

Een kleine 2weken later was de huid wat herstelt en koos de arts ervoor om te gaan opereren.
Er werd geopereerd in behoorlijk verzwakt weefsel met als gevolg dat de operatiewond niet goed heelde.
Er ontstond necrose en daarom kwam er een tweede operatie.
Na de tweede operatie ontstond er een hevige infectie,waardoor een metalen plaatje en het bot
bloot kwamen te liggen.
Ik kreeg veel antibiotica toegediend en er werd al snel een derde operatie gepland om de opening op het been,d.m.v.spierweefsel ,te kunnen sluiten.
De operatie verliep voorspoedig en ik bleef antibiotica gebruiken tot 3maanden na de laatste

operatie.

Ik ging op zoek naar informatie

De antibiotica moest de bacteriën in het been aanpakken en de dosis was hoog,maar de bacteriën ,die zich op de metalen plaatjes vasthechten , zijn ongevoelig voor antibiotica.
De grote zorg was weer infectiegevaar.
Ik ging op zoek naar informatie over fagen en kwam zo bij Lydia terecht.

Zij vertelde mij dat fagen wel de bacteriën op de plaatjes aanpakken en toen was de keuze snel gemaakt.

Een aantal weken gebruikte ik antibiotica en de fagen tegelijk en toen de 3maanden voorbij waren ging ik verder met de fagen,
Na een aantal weken werd het C.R.P. gehalte gemeten en die was prima.
Na het einde van de fagenkuur werd die meting nog eens gedaan en weer was de uitslag

goed.

 

Bacteriofagen hebben Lia geholpen

Voor mij is de standaardkuur voldoende geweest.
Lydia heeft mij tijdens dat proces goed begeleidt en ik kon met mijn vragen bij haar terecht
en ze nam rustig de tijd om antwoorden te geven.
Ik ben blij dat ik voor de kuur gekozen heb ,mogelijk dat het voor anderen ook helpend is!

Bacteriofagen ervaring van Marit van de Pol

Ik ben in september naar Georgië geweest en had het geluk om voor die tijd met Lydia in contact te komen. Samengevat: Lydia heeft me van A tot Z advies, tips etc gegeven. Ze is heel betrokken al die tijd en ook nu we alweer een tijdje terug zijn.

Fijne ervaring op deze manier 😊

Bacteriofagen ervaring van Lydia Vloeijberghs

Ben in de Eliava kliniek geweest 3 weken achter elkaar. Ben geweldig geholpen. moet nog na behandeld worden. Antibiotica was op. En nou heb ik weer een toekomst voor me.

Bacteriofagen ervaring van Dennis Koes

het alternatief voor antibiotica waar je niet resistent voor kunt worden en bovendien nog beter werkt dan de huidige antibiotica ! grote farmaceuten werken dit tegen omdat het veel goedkoper is

Volg de community van LBFagen op Facebook: