LB Fagen

Bacteriofagen ervaringen

De ervaringen van patiënten die reeds een fagenbehandeling hebben afgerond.

Ervaringen met bacteriofagen. Tientallen patiënten zijn door LBFagen geholpen met een bacteriofagen behandeling. De onderstaande ervaringen zijn van patiënten waarbij ik als tussenpersoon fungeerde – Bacteriofagen therapie

Bacteriofagen ervaringen van patiënten die ik door LBFagen heb mogen begeleiden zijn hieronder beschreven.

De ervaring van Diane Lugtenberg

Lydia heeft ons zeer goed begeleidt voor dat ik met mijn 12 jarige dochter Zaïra naar Georgië voor fagen behandeling ging. we wisten precies wat ons te wachten stond. Tijdens onze reis meerdere malen contact gehad en kon dag en nacht bij haar terecht.

Nu 5 weken later worden we als er iets is nog steeds super geholpen. mocht je wat zien in de fagenbehandeling, zou ik iedereen aanraden om contact met Lydia op te nemen. 5*****. je bent een topper😘😘

De ervaring van Jerinde Odink

Nadat wij besloten hadden om ons verder te oriënteren op de bacteriofagen en welke mogelijkheden het zou hebben voor mij, zijn we in contact gekomen met Lydia Roelofs.

Vanuit haar eigen ervaring met haar dochter Marit, gaf ze ons uitgebreid informatie en advies hoe nu verder te gaan. Ze legde contact voor mij met Eliava Fagen therapie centrum in Georgië. Zorgde ervoor dat er een kweek meegenomen werd naar Georgië en uiteindelijk (waar ik heel erg dankbaar voor ben) heeft ze gezorgd dat ik op afstand behandelt kon worden omdat ik te ziek ben om de reis naar Georgië te maken.

Bacteriofagen behandeling vanuit huis

Toen het behandelplan duidelijk was, heeft ze er persoonlijk voor gezorgd dat ik de fagen thuis kreeg en kon starten met de fagen therapie.

Lydia is een vrouw die met heel veel zorg en liefde ervoor wil zorgen dat een ieder de optimale zorg kan krijgen die nodig is. En zij zet zich daar voor 100% in. Ik zou dan ook een ieder ander adviseren om Lydia Bakhuis in de armen te nemen, wanneer je de stap wilt nemen om je te laten behandelen met bacteriofagen.

Dankjewel, Lydia voor al je zorgen, begeleiding en steun!

Bacteriofagen ervaring van Anke Wigman Rensen

Nadat onze dochter vanaf 1,5 jaar telkens ziek te zijn geweest, onder de noemer: ”een blaasontsteking” waarop ze telkens een antibiotica kuur voorschreven, werd ze eigenlijk met het jaar zieker, zwakker en witter en had helemaal geen energie.

Telkens werd de E. coli bacterie aangetroffen maar de antibiotica kreeg deze bacterie er niet eronder helaas.
 

De ziekmakende bacterie werd resistent

Tot ze resistent werd voor de antibiotica en die haar alleen nog maar zieker maakte, kwamen we in een malle molen terecht in het ziekenhuis waar ze met toeval erachter kwamen dat ze een afwijking heeft aan de aan- en afvoer van haar nier naar haar blaas.

Haar urine stroomt van haar blaas terug naar de nieren en laat haar urine nu telkens de e coli bacterie bevatten dus die heeft helaas blijvende schade aangericht aan een nier doordat ze dus niet telkens blaas ontsteking had maar nierbekken ontsteking. Ze moet daarvoor op korte termijn nog aan worden geopereerd nog niet duidelijk is of ze de nier nog kunnen redden helaas

Opzoek naar een alternatief

 het ziekenhuis werd ons als snel duidelijk gemaakt dat ze aan de E. coli bacterie  weinig konden doen. Alleen een  onderhoudskuur antibiotica zou het in stilstand kunnen houden, dit resulteerde in het feit dat onze dochter waarschijnlijk op jonge leeftijd al incontinent zou worden.

Met deze informatie gingen wij naar huis.
Eenmaal thuis gingen wij op zoek naar een manier om de
E. coli bacterie aan te pakken, want dat was de grote boosdoener. De E. coli bacterie zorgde ervoor dat onze dochter telkens zieker werd.

Wij kwamen gelukkig snel achter de de werking van de Bacteriofagen en zijn ons daar op gaan inlezen en hebben contact gezocht met een tussenpersoon.

Wij hebben weer een gezonde dochter

Wij zitten nu op de laatste dag van de inmiddels 3 x 20 dagen kuur en we hebben nog nooit zo’n fitte gezond uitziende dochter gehad en ze is sinds we gestart zijn ook niet meer ziek geweest.
Ik hoop andere ouders of mensen die in een zelfde situatie zitten te kunnen overtuigen om deze behandeling te starten hadden wij hier eerder van gehoord had dat een hoop blijvende schade aan de nier van onze dochter waarschijnlijk bespaard gebleven.

Bacteriofagen ervaring van Marit van de Pol

Ik ben in september naar Georgië geweest en had het geluk om voor die tijd met Lydia in contact te komen. Samengevat: Lydia heeft me van A tot Z advies, tips etc gegeven. Ze is heel betrokken al die tijd en ook nu we alweer een tijdje terug zijn.

Fijne ervaring op deze manier 😊

Bacteriofagen ervaring van Dennis Koes

het alternatief voor antibiotica waar je niet resistent voor kunt worden en bovendien nog beter werkt dan de huidige antibiotica ! grote farmaceuten werken dit tegen omdat het veel goedkoper is

Bacteriofagen ervaring van Lydia Vloeijberghs

Ben in de Eliava kliniek geweest 3 weken achter elkaar. Ben geweldig geholpen. moet nog na behandeld worden. Antibiotica was op. En nou heb ik weer een toekomst voor me.

Ervaring van anderen

Lees op deze pagina de ervaring met bacteriofagen van andere patiënten die ik geholpen heb van begin tot eind, en nog steeds. Want ook na de behandeling sta ik voor je klaar. 

Eigen ervaring

Mijn dochter, Marit heeft zelf een fagenbehandeling gehad. Ik help nu anderen van A-Z, van informatie tot behandeling met bacteriofagen. Lees ons verhaal via de onderstaande button.

Een behandeling voor u

Ben je benieuwd hoe een fagenbehandeling er uit ziet? Hier kun je meer lezen over een behandeling met fagen. Hoe werkt dit precies? Ik snap dat er  vragen in je op komen, plan gerust een afspraak in via het formulier. 

Volg de community van LBFagen op Facebook: