kfcon73kt8vibg8g8dvv9oo8bwrl9m
De bacteriofagen ervaring van Jerinde Odink​

De bacteriofagen ervaring van Jerinde Odink​

Jerinde

Odink

Behandeling vanuit huis

Nadat wij besloten hadden om ons verder te oriënteren op de bacteriofagen en welke mogelijkheden het zou hebben voor mij, zijn we in contact gekomen met Lydia Roelofs.

Vanuit haar eigen ervaring met haar dochter Marit, gaf ze ons uitgebreid informatie en advies hoe nu verder te gaan. Ze legde contact voor mij met Eliava Fagen therapie centrum in Georgië. Zorgde ervoor dat er een kweek meegenomen werd naar Georgië en uiteindelijk (waar ik heel erg dankbaar voor ben) heeft ze gezorgd dat ik op afstand behandelt kon worden omdat ik te ziek ben om de reis naar Georgië te maken.

Bacteriofagen behandeling vanuit huis​

Toen het behandelplan duidelijk was, heeft ze er persoonlijk voor gezorgd dat ik de fagen thuis kreeg en kon starten met de fagen therapie.

Lydia is een vrouw die met heel veel zorg en liefde ervoor wil zorgen dat een ieder de optimale zorg kan krijgen die nodig is. En zij zet zich daar voor 100% in. Ik zou dan ook een ieder ander adviseren om Lydia Roeloefs (voorheen Bakhuis) in de armen te nemen, wanneer je de stap wilt nemen om je te laten behandelen met bacteriofagen.

Dankjewel, Lydia voor al je zorgen, begeleiding en steun!

 

Lees meer ervaringen:

Lia

Behandeling tegen operatiewond

Diane

Behandeling in de kliniek

Anke

Bacteriofagen tegen blaasontstekingen