kfcon73kt8vibg8g8dvv9oo8bwrl9m

De Eliava Kliniek in Georgië

De Eliava kliniek

Meer informatie over de Eliava kliniek in Georgië

Eliava Faag Therapie Centrum
De kliniek is een van de weinige klinieken in de wereld die zich bezighouden met bacteriofagen en het medische gebruik hier van. Het maakt deel uit van het Eliava Instituut van Bacteriofagen, Microbiologie en Virologie. Een onderzoeksfaciliteit met brede ervaring in bacteriofaagwetenschap en toepassingen. Dit doen zij al sinds 1923.

Het Eliava Phage Therapy Center heeft specialisten op het gebied van Kindergeneeskunde, Interne Geneeskunde, Urologie, Gynaecologie en biedt poliklinische chirurgische onderzoeken aan waarvan de behandelingstrategie het gebruik van de bacteriofaag als bouwsteen fungeert.

lydia roelofs
Lydia van LBFagen met Davit van de Eliava kliniek

Bacteriofagen bij de Eliava Kliniek


De therapie van de bacteriofaag is het gebruik van ,,goede” virussen (bacteriële virussen) om antibiotische bestand of chronische bacteriele besmettingen te behandelen.

Het bacteriële virus werkt direct en uitsluitend op de doelbacteriën om het te vernietigen door middel van een proces dat “lysis” wordt genoemd. Klik hier om meer te lezen over wat bacteriofagen zijn. 

Mensen bezoeken de Eliava kliniek van over de hele wereld

Patiënten bezoeken het Eliava Phage Therapy Center van over de hele wereld om antibiotica-resistente infecties te bestrijden met de unieke bacteriofagen van de Eliava Kliniek

De faagvoorbereidingen voor therapeutisch en profylactisch gebruik worden gemaakt met een selectie van bacteriofagen met een breed spectrum aan activiteiten tegen de specifieke ziekteverwekkende bacteriën.
Dit wordt bepaald door het uitvoeren van een bacteriologische analyse van het monster ofwel e-swab.

Een behandeling met bacteriofagen thuis of in de kliniek?

Soorten behandelingen

Op mijn website vind u relevante informatie over een behandeling, dit kan bij u thuis of bij de Eliava kliniek in Georgië. In de meeste gevallen kun je op afstand behandeld worden.

Dit houdt in dat je gewoon vanuit huis behandeld wordt. Informeer voor de mogelijkheden door het contactformulier in te vullen. 

Lydia Roelofs partner van de Eliava Kliniek

Ik loop met je mee voor- tijdens en na de behandeling gedurende dit deel van je leven

Nadat mijn dochter een succesvolle behandeling heeft gehad door de Eliava Kliniek ben ik begonnen met het aanbieden van mijn diensten als tussenpersoon. Ik heb iedere dag nauw contact met de artsen in de kliniek en sta de patiënten die ik mag begeleiden bij gedurende dit deel van het leven.