Go Back Up

back to blog

Marit's reis met Fagen: Laatste dagen Georgië (dag 10 & 11)

Een Nieuwe Hoop voor Marit's Blaasontstekingen

25/26 - 01 - 2018
Dag 10
 
Marit voelde zich nog steeds goed! Vandaag een lekker rustig dagje gehad! We hadden vandaag een dagje 'vrij' van de kliniek en dus zijn we even gezellig met z'n tweetjes op stap geweest.
 
We hebben over ''The bridge of peace'' gewandeld, nog wat leuke foto's kunnen maken met wat dieren. Voor de rest was het gewoon even uitrusten en genieten, van onze tijd die we nog over hadden in Georgië 
 
 
Dag 11 
 
Vandaag was onze laatste dag in Georgië! Wát een intensieve maar prachtige reis die we hebben gehad. Ook nog met het meest fantastische resultaat, een resultaat waar we alleen maar van konden dromen.
 
We houden contact met de arts en waarschijnlijk moeten we komende zomer terug komen. Maar dat hangt helemaal af van hoe het de komende maanden gaat. Voor nu zijn de koffers gepakt en kijken we uit om herenigd te worden met ons gezin.
 
 
Laatste bedankje 
 
Dokter Pikria, onze tolk Lana én gynaecoloog Irma en de rest van het team van de Eliava Kliniek Bedankt! Bedankt voor jullie gastvrijheid, vriendelijkheid, steun en vertrouwen, jullie waren fantastisch! 
 
Ook David onze taxichauffeur, bedankt voor alle ritjes naar de meest prachtige plekken en de enorme kennis die je had over Georgië. We hebben ongelooflijk veel geleerd van je.
 
 
 
 
 
 
 

Benieuwd hoe en wat verder?

Lydia Roelofs