kfcon73kt8vibg8g8dvv9oo8bwrl9m

Neem nu vrijblijvend contact met mij op!👇

De oplossing tegen terugkerende bacteriële infecties

De oplossing voor jou

Een behandeling met bacteriofagen in Nederland

Mijn dochter is pijnvrij, daarom maak ik mij hard voor bacteriofagen. Door Marit haar ervaring wil ik mensen die baat hebben bij een behandeling helpen en ondersteunen van begin tot het einde van een bacteriofagen behandeling. Benieuwd of er mogelijkheden voor jou zijn? Neem vrijblijvend contact met mij op. 

Scroll naar beneden en vul nu het Contactformulier in!

Anke Wigman-Rensen
Anke Wigman-RensenBacteriofagen tegen blaasontstekingen
Lees verder
Wij zitten nu op de laatste dag van de inmiddels 3 x 20 dagen kuur en we hebben nog nooit zo’n fitte gezond uitziende dochter gehad en ze is sinds we gestart zijn ook niet meer ziek geweest. Ik hoop andere ouders of mensen die in een zelfde situatie zitten te kunnen overtuigen om deze behandeling te starten hadden wij hier eerder van gehoord had dat een hoop blijvende schade aan de nier van onze dochter waarschijnlijk bespaard gebleven.
Diane Lugtenberg
Diane LugtenbergBehandeling in de kliniek
Lees verder
Lydia heeft ons zeer goed begeleidt voor dat ik met mijn 12 jarige dochter Zaïra naar Georgië voor fagen behandeling ging. we wisten precies wat ons te wachten stond. tijdens onze reis meerdere malen contact gehad en kon dag en nacht bij haar terecht. nu 5 weken later worden we als er iets is nog steeds super geholpen. mocht je wat zien in de fagenbehandeling, zou ik iedereen aanraden om contact met Lydia op te nemen. 5*****. je bent een topper
Jerinde Odink
Jerinde OdinkBehandeling vanuit huis
Lees verder
Nadat wij besloten hadden om ons verder te oriënteren op de bacteriofagen en welke mogelijkheden het zou hebben voor mij, zijn we in contact gekomen met Lydia Roelofs. Vanuit haar eigen ervaring met haar dochter Marit, gaf ze ons uitgebreid informatie en advies hoe nu verder te gaan. Ze legde contact voor mij met Eliava Fagen therapie centrum in Georgië. Zorgde ervoor dat er een kweek meegenomen werd naar Georgië en uiteindelijk (waar ik heel erg dankbaar voor ben) heeft ze gezorgd dat ik op afstand behandelt kon worden omdat ik te ziek ben om de reis naar Georgië te maken.
Previous
Next

Wat zijn bacteriofagen?

Een bacteriofaag is een ontzettend klein virus dat overal ter wereld voorkomt in de natuur.

De bacteriofaag komt overal in de natuur voor en bovendien is ons lichaam al bekend met ze. 

Een bacteriofaag bestaat uit een eiwitmantel met daarin haar eigen genetisch materiaal. Als de bacteriofaag haar eigen doelbacterie heeft gevonden zal de bacteriofaag de bacterie injecteren met haar eigen DNA. De bacteriofaag vermenigvuldigt zich net zo lang tot dat de bacterie uit elkaar barst. 

Traditionele antibiotica blijkt steeds vaker minder effectief, dit komt omdat bacteriën resistent beginnen te worden. Dat wil zeggen dat bacteriën niet meer gevoelig zijn voor antibiotica.

Het behandelen van bacteriële infecties wordt steeds moeilijker, dit komt omdat er bacteriën resistent beginnen te worden tegen antibiotica.
Door antibioticaresistentie kunnen sommige patiënten niet meer behandeld worden via de reguliere zorg. 

Antibiotica-resistentie is ontzettend gevaarlijk!

Ontdek meer over de wereldwijde problematiek rondom antibiotica-resistentie door de video van Vice te bekijken op onze website. Op LBFagen.nl kun je ook informatie vinden over de oplossing die bacteriofagen bieden voor terugkerende bacteriële infecties. Lees ervaringen van anderen en neem contact op voor advies.