kfcon73kt8vibg8g8dvv9oo8bwrl9m
Bacteriofagen

De oplossing tegen terugkerende bacteriële infecties

Ontdek de kracht van bacteriofagen en zeg vaarwel tegen hardnekkige infecties

De oplossing voor jou

Een behandeling met bacteriofagen in Nederland

Mijn dochter is pijnvrij, daarom maak ik mij hard voor bacteriofagen. Door Marit haar ervaring wil ik mensen die baat hebben bij een behandeling helpen en ondersteunen van begin tot het einde van een bacteriofagen behandeling. Benieuwd of er mogelijkheden voor jou zijn? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Ervaringen van tevreden klanten

Wat zijn bacteriofagen

Ontdek de kracht van bacteriofagen: een natuurlijk en effectief alternatief voor antibiotica.

Bacteriofagen zijn minuscule virussen die van nature overal ter wereld voorkomen. Ons lichaam is al bekend met deze virussen, waardoor ze een veilige optie zijn voor de behandeling van bacteriële infecties. Ze bestaan uit een eiwitmantel met genetisch materiaal en richten zich specifiek op hun doelbacterie. Eenmaal gevonden, injecteert de bacteriofaag zijn DNA in de bacterie, vermenigvuldigt zich en laat de bacterie uiteindelijk barsten.

De effectiviteit van traditionele antibiotica neemt af doordat bacteriën steeds vaker resistent worden. Dit maakt het behandelen van bacteriële infecties steeds moeilijker en leidt ertoe dat sommige patiënten niet meer geholpen kunnen worden via reguliere zorg.

Met bacteriofagen bieden we een krachtig, natuurlijk alternatief voor antibiotica, waardoor patiënten met resistente bacteriële infecties weer behandeld kunnen worden. Ontdek de voordelen van bacteriofagen en zet een stap richting een effectievere en duurzame gezondheidszorg. 

Voordelen van bacteriofagen

1. Natuurlijke vijanden van bacteriën
Fagen komen overal voor waar bacteriën zijn, zoals op onze huid, in ons darmstelsel en in de natuur, waardoor ze een natuurlijke optie zijn voor het bestrijden van bacteriële infecties.
 
2. Precisiewerk
Fagen werken heel specifiek tegen één type bacterie, wat betekent dat ze gericht zijn op de ziekmakende bacteriën zonder nuttige bacteriën in het lichaam te beïnvloeden.
 
3. Behandeling voor resistente infecties
Voor mensen met bacteriële infecties die niet meer met antibiotica kunnen worden behandeld, kan faagtherapie een geschikt alternatief zijn.
 
4.Verschillende toepassingsgebieden
Fagen zijn effectief bij infecties aan lichaamsoppervlakten, zoals huid, keel en darmen.
 
5. Historie
Bacteriofagen werden begin vorige eeuw ontdekt, ongeveer tegelijk met antibiotica, en hebben een lange geschiedenis van onderzoek en toepassing. 

Antibiotica-resistentie is ontzettend gevaarlijk!

Ontdek meer over de wereldwijde problematiek rondom antibiotica-resistentie door de video van Vice te bekijken op onze website. Op LBFagen.nl kun je ook informatie vinden over de oplossing die bacteriofagen bieden voor terugkerende bacteriële infecties. Lees ervaringen van anderen en neem contact op voor advies.

Neem nu vrijblijvend contact met mij op!

Mijn naam is Lydia Roelofs.

Mijn dochter Marit kampte vanaf haar derde jaar met ernstige terugkerende blaas- en nierbekkenontstekingen.

Door Marit haar blaasontstekingen gingen wij jarenlang heel regelmatig naar het ziekenhuis, vervolgens zelfs een half jaar lang iedere week voor blaasspoelingen. Als gevolg van de antibiotica die nauwelijks tot niet werkten konden de ontstekingen zich in een sneller tempo ontwikkelen. 

Vervolgens kregen wij in november 2017 het nieuws dat Marit helaas was uitbehandeld. Hierdoor zal Marit alleen antibiotica moeten gaan gebruiken op het moment van een ontsteking. Dat wil zeggen: De antibiotica die ze reeds 8 jaar lang heeft gebruikt waarvan 6 jaar lang op dagelijkse basis. 

Dit betekende dat Marit de rest van haar leven heel veel antibiotica zou moeten blijven gebruiken, als er niets zou veranderen.

Resistentie lag op de loer. Tot dat wij op de hoogte kwamen van het bestaan van bacteriofagen, door een uitzending van dokters van morgen.